Čištění koberců

Čištění koberců je velmi efektivní způsob jak udržet domácnost čistou, zbavenou roztočů, prachu a dalších alergenů. Krásný koberec je významným prvkem interiéru a příjemný čistý koberec pak přináší do našeho domova útulnou a teplou atmosféru.

Doporučujeme čistit koberce v půlročních intervalech, prodlouží se tím jejich životnost a proces čištění není poté tak namáhavý. Většinou pak stačí jeden proces tepování. Lze je čistit i vícekrát za rok podle znečištění, nebo pokud se připravujete na významnou událost. Čistý interiér pak podtrhne krásu vašeho obydlí. Například jarní úklid můžete vzít doslova od podlahy. Dnes patří tepování mezi nejefektivnější a nejžádanější způsob čištění koberců vůbec. Jde o hloubkové strojní čištění s vysokým efektem. Při mokrém čištění koberců je čistící látka pod velkým tlakem vstřikována až ke kořenu kobercového vlákna. Poté je rovnou odsávána i s nečistotami. Stroj – extraktor má dva nezávislé zásobníky na čistou( s přípravkem) a špinavou vodu. Existují různé způsoby jak vyčistit koberce, např. podle druhu a velikosti znečištění. Naše extrakční metoda je velmi šetrná na kobercové vlákno. Nedochází k žádnému mechanickému poničení a zároveň dojde k napřímení kobercového vlákna.

Je možné takto čistit sedačky? Ano je, díky speciálnímu malému ručnímu nástavci určenému k tepování. Jdou tepovat také židle, křesla, sedací soupravy a další čalounění.

Jsme velmi flexibilní v přizpůsobení se časovým možnostem zákazníka.

Napsat komentář